I ♥ IPREN

Jag ska på skum ikväll :D
och träffa massa mysiga människor.

Nu ska jag göra något annat (a) hej då <33

I'd give for you, I'd give for us. Give anything but i won't give up.

Min natt var hemsk. Jag drömde mardrömmar hela natten, då jag kunde sova förstås. Vaknade halv 2 och va vaken, med små sovpauser till halv 5. Jag fick typ panik, jag hade så ont i halsen och hela kroppen. Jag måste haft jättehög feber.

Nu känns det bättre, 2 ipren hjälper ett tag iallafall.

Jag hoppas verkligen jag kan gå på skum ikväll.

Jag saknar någon.

Jag vaknade imorse med ont i halsen. Efter ett tag kände jag att jag började frysa jättemycket, men jag ville verkligen inte missa mer i skolan så jag bestämde mej för att gå iallafall. Just nu vet jag inte om det var så bra. Direkt när jag kom hem gick jag och lade mig i soffan , utan att ta av mej varken jacka eller mössa, med dubbla filtar och somnade.

Så när pappa kom hem hade han köpt en Ben & Jerry's till mej. Tack <3
Just nu mår jag bra, men bara för att jag tog en ipren för en timme sen.

Jag måste våga ringa.

Nu har jag gjort en ny header , -igen.
Men jag tycker ändå att jag har varit duktig, jag har haft samma header ett tag nu.
och eftersom att jag tyckte om den så mycket så ändrade jag bara allt runtomkring. bilden är samma.

Men nuu ska jag inte skriva mer. för jag har inget att berätta (a)

puss på er <3

Min lille iPud <3

Bara för att jag har tråkigt.
vi ska äta snart. Pastasallad med kyckling . mums !

Aldrig mer dansa på isen och få stora blåmärken. Minnen finns alltid kvar.

Kolla vad jag hittade när jag rensade blan mina bilder i datan.
Jag får nästan tårar. Jag vet att många skulle tycka att jag är helt sjuk som gråter över en skola. Men Berga var verkligen mer än en skola. Dessutom den äldsta i hela sverige. Den var så gammal att min farmor skulle kunant gå där. Sista terminen gick över så otroligt fort. Antagligen bara för att vi inte ville att den skulle gå över. Nu finns inte berga mer. Jag grät så fan på skolavslutningen, även om jag visste att jag skulle ha kvar 90% av alla lärare jag tyckte om. Och att jag skulle gå i samma klass som mina kompisar. förutom Amina och Sabina. Men det är så sorligt ändå. Man kände sig verkligen hemma i Berga. I solskiftet finns det ingen Sal 22, Ingen Peter Köhler, Inga trappor och inget Berga. Väggarna och taken, var mer än väggar och tak. Bergaskolan kommer alltid att finnas i våra hjärtan <3

Det är Erika som hör fel hela tiden. För hon har små öron.

Hejsan sötnosar x)
jag är fett flummig och jag vet inte alls varför. Jag vet iaf att min pmsvecka är över. Jag ska gå till ungdomsmottagningen snart och försöka skaffa p-piller, då de kanske inte blir lika illa som det har varit. jag har bråkat med nästan varenda person jag känner.

Idag har jag varit med Erika. Det har varit hur mysigt som helst. vi tog massa kort oxå. dom finns lite längre ner.
Vid 5 skulle hon hem och basta. hon är ju trots allt halvfinne. Men hon kanske kommer ut och träffar mej efter att hon har käkat.

Här kommer bilderna, sen ska jag göra något annat. puss !





Och jag är blek..

Man ryser.

Lördag idag då.
Och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.
SÅHÄR GÖR NI OM NI VILL LYSSNA PÅ JORDENS BÄSTA LÅT:
Först klickar ni på länken HÄR. Sen sätter ni på Lucy In The Light i spellistan till höger.

Det coola i det här är att det är våran musiklärare som har skrivit den tillsammans med en kompis. Och i år är det 9orna som ska stå för  luciatåget. Vi ska göra en lite annorlunda verision , så någon ska få sjunga den. Herregud, vad jag vill sjunga den.

Men nu säger Acke att han kanske kan göra något med mej idag. vad glad jag blir. <3
Lova att lyssna på låten?
nu ska jag skutta in i duschen <33

TJEJMIDDAG 25/9-09

Nu är jag hemma. Vi har haft jättemysigt verkligen. Vi åt tacos, och efter de kollade vi på idol. resten av tiden snackade vi. Och massa kort tog vi. jag kanske kan få låna några från erikas kamera sen.

Jag har otroooligt ont i magen. Men jag har radan tagit 5 st ipren idag och man får egentligen bara ta 3 så jag vågar inte ta en till. Jag hatar mensvärk.

Men nu ska jag göra något annat. puss påer <33

Jag älskar min piercing


7/8-08

<3

Hitler var inte blond och blåögd. Även fast dom säger det.

Det var meningen att jag skulle vara med Acke idag efter skolan. Men den lilla saken har gått och blivit sjuk.. Han hade seglat idag i skolan, när det spöregnade. så han fryser massor. Dessutom har han pajat sin mobil, så jag få klara mej utan honom..
Men gud vad tråkigt, då måste jag ju vara hemmma hela dagen. Om jag inte kan tvinga ut honom lite senare.

Idag på bilden ringde min kära pappa och frågade om jag hade sett Missan. Jag blev jätterädd och misstänkte att hon aldrig kom in igårkväll. Det är inte första gången hon har sovit ute men hon har alltid kommit in direkt på morgonen. Men i morse såg jag henne inte någonstans . jag blev jätterädd.

Det regnade ju somsagt var idag. Så när jag kom hem hittade jag massa söta sniglar som jag avr tvungen att ta kort på med min fina mobilkamera på 8 mp. Gissan vem som kommer och puttar till armen så hela bilden blir förstörd? Missan.
Först blir jag skitsur, men sen kommer jag på att jag faktist har varit orolig för henne hela dagen. Hon var jättemysig, även fast hon hårade ner mina svart mjukisar. Nu är dom vita.

Nä, nu ska jag nog gå och ta mej lite mer Oboy. puss påer <33





Smart och söt? nej. jag är tydligen korkad.

Nu är jag trött, jag kom precis hem. 

Imorn ska jag till uppsala, pappa ska fixa något hos min sysslingar. Vi ska käka där oxå. Så det kommer antagligen bara bli ett inlägg imorgon oxå. Men ni klarar er, eller hur? 

Imorgon är det prov oxå, bajsbajsbajs. Första provet i nian och jag har knappt pluggat. Men jag slog vad med acke om att jag får minst Vg. 


 

men nu ska jag ta bort det lilla smink jag har och borta tänderna. Sen ska jag ringa lilla Acke <3

EN BLÅ MUPP

Orienteringsdag på domarudden. Fyfan vad tråkigt.


Förlåt för att jag inte har skrivit något på länge. Jag har helt enkelt inte pallat. Dessutom har jag inte haft ngt speciellt att skriva om , och det är inte kul att skriva inlägg bara för att man ska skriva.

Men i helgen har jag iaf varit med Acke, Carro och amina. plus massa mer.
Acke alla dagar. Vi har haft otroligt kul. <3

Så idag är jag på domarudden och orienterar tilsammans med anna. vi hade tänkt få mvg. haha , det är omöjligt. Vi har tur om vi får vg. Efter skolan ska jag va med Acke. Det är sååå trevligt :D maha .

Jag är på fett flumhumör, vilket inte är normalt för mej på morgnarna.
Erika kommer om en halvtimme. Jag gick upp jättetidigt för att hinna fixa mej och göra min matsäck, men eftersom att mitt smink och min plattång är hos mamma så satte jag bara på mej mössan och gympakläder. Sen hade jag en och en halv timme på mej att göra en liten sallad.


En blå mupp

 


Alla älskar mössan för att den är min.
MAhah.


Nånting hände när jag skrev inlägget. fråga mej inte varför det är stora bokstäver, om det är det. för jag vet inte.

Isn't something missing?

JAG HAR ABSOLUT INGENTING ATT GÖRA.

jag blir galen.

Isn't someone missing me?

You don't know what you got, until you lose it. - I hope you miss me.

Inte jordens bästa dag idag, precis.

Fan. jag lovade mej själv att det inte skulle bli så här ju.
Men det är så svårt att glömma han som en gång fått mej att le.

Jag hoppas att han mår sämre än vad jag gör just nu.

SINGELSINGELSINGEL .. SNIGELslem

Jag är singel.


Idag har jag och Erika pluggat spanska och engelska. medans målade vi naglarna och provade kläder. det var skitkul, jag fick låna hennes otroligt coola linne med leopardmönster på, det är rött. Asså jag är verkligen trött nu, så jag tänker inte skriva mer.

God natt ♥







Ni är otroligt söta. <3

Bergaskolan <3

Bodil, våran So/Svenska lärare som vi har haft som klassmentor sen första dagen i 6an, fyllde år i söndags. Därför kom Amina hit och så fick hon massa saker idag. En blomma, en tårta , ett kort och en jättefin teckning som låg bland ritningarna i bergaskolans förråd. Hon fick nästan tårar.

What else?
Jo,
Jag är skitförbannad. Han bara loggar ut och säger att vi ska prata imorgon. Jag skickar ett sms och ber honom ringa istället. inget händer.

Ja, han kommer att inse sitt "stora jävla fucking mistake" när vi inte har varit tillsammans ett tag. Men det är försent nu, och det kommer att vara försent då. Men jag bryr mej inte längre.

jag saknar någon

jag har köpt en ny jacka ! jag är apaglad, för den är fin.

Sen har jag färgat håret också. jag vet inte vad som hände förra gången men det var verkligen inte svart efter bara några dagar. men nu är det jättesvart.

Imorgon är det skola och då ska vi överraska Bodil som fyller år. Hon ska få en ritning som vi snodde från förrådet i Berga. och kladdkaka med cocosgrejs på tror jag. Mitt hår luktar cocos. från efterbehandlingen.

Nu ska jag snart gå och lägga mej, vi ses i nästa inlägg :D <3

livet är hårt och orättvist.-Ge Bodil en pepparkaka!

Har varit med Erik idag. Vi, jag, gick ner till marknaden. Han åkte moppe. jag ville inte ha hans fula hjälm, som jag fick ha ändå senare när vi åkte och ätade på mcdonalds.

Jag har varit otroligt trött hela dagen idag. Jag vet inte alls varför, kan bero på att jag drömde massa konstigt inatt.
Om en viss person, som jag inte tänker nämna namnet på. Asså han va läskig, först betedde han sig som att han gillade mej * usch * sen så typ dödade han sin kompis och jag , jossan och Anna sprang därifrån. Helt plötsligt lekte vi en dödslek. han va immun mot siffran 6.
På morgonen vaknade jag och tänkte att jag hade fått jordens bästa ide till en film, men senare kom jag på att jag inte ens visste hur drömmen hängde ihop.

Why don't you come over here?

Jag är förkyld, förkyld förkyld. Så förkyld som jag var 2003 på astrid lindgrens barnsjukhus och hette 'Ebba' för att jag inte kunde säga m ordentligt. Det är inte kul.

Erika har sina små egna ord som hon säger oavbrutet i vissa perioder. 'i kina'  'skriv en bok' . Just nu går hon omkring och säger 'din mamma kan va en .. !' till vad man än säger. Säger man att man inte tycker om sallad, så kommer hon direkt och säger 'Din mamma kan va en sallad'. hon är sjukt sjuk.
'komda' är ngt hon säger jätteofta också. T ex till nyckeln som inte vill in i låset, eller kyckligen som inte vill fastna på gaffeln. Jag slår vad om att när hon är ensam hemma går hon omkrig och säger 'Komda!' till allt som inte gör som hon vill.

Jag har ont i magen, lite läskigt faktist. vaknade i förrgårnatt och hade så ont att jag inte kunde somna om igen. Jag var i ett sånt där läge mitt emellan sovandes och vaken, så jag typ drömde samtidigt. Inte roliga drömmar.

Det är 11/9 idag. Sjukt läskigt. kl 10 börjar flight 69, om katastrofen som hände för 8 år sen. jag har faktist aldrig sett den . Vi har dukat upp med popcorn och ostbågar och väntar bara på att filmen ska börja.

 ni får ha det så trevligt ! puss på er <3

There’s a voice inside my head sayin, you'll never reach it.

*varning för långt inlägg*


Min lillasyster har nyligen blivit en sånt där OMGJAGÄLSKARHANNAMONTANAtjej. Åh nej. Men i helgen fick jag höra en låt som jag faktist tyckte om. The climb. texten är jättebra.


Igår såg vi på Idol Lucas , pappa och jag. Då kommer frågan upp igen. Ska inte du söka in där sen?

Min stora dröm i livet. Att få hålla på med det jag älskar, Musik. Det började med när jag och min mormor satt och plockade ut melodier från låtar på pianot som vi har ståendes hemma. De upptäckte redan då att jag hade gehör. När jag fyllde 10 fick jag min morfars gamla gitarr. Jag kunde nada. Vi gick och lånade en gitarrbok på biblioteket och jag visade stolt upp för mamma de första låt jag hade lärt mej att spela själv. Sen dess har det bara gått framåt. Nu i år köpte jag en ny, stålsträngad akustisk gitarr för pengarna som jag fick för mina betyg. Den är bland det finaste jag har. Jag spelar nästan varje dag , och jag lär mej nya saker hela tiden.

Men jag har aldrig gått på lektioner, för varken gitarr eller sång. 99% av det jag kan har jag lärt mej själv. Pga det har jag halkat efter. Småungarna i 7an och 8an är mycket bättre än mej. Jag har ett svagt MVG i musik, och jag hoppas att jag kan bygga upp det. Nu har vi fått ny lärare och allt.

Och nu på senaste tiden har jag funderat om jag verkligen kommer att lyckas. Så duktig är jag inte, får jag mej själv att säga. Mitt självförtroende sjunker varje gång jag hör dom yngre som är otroligt mycket bättre än mej. Men samtidigt är det ju det här jag verkligen vill. Jag ska gå NVlinje någonstans, och har planerat att försöka plugga till läkare. Blir ja läkare har jag inte mycket tid att försöka satsa på dethär. Jag börjar få panik nu. Vad ska jag göra av mitt liv? Någonting som jag älskar och brinner för? eller något som jag vill göra bara för att göra något vettigt av mitt liv? 

jag ser mej själv som varenda person i Idol. Tänk om det var jag? hur skulle jag reagera om jag gick vidare? Hur skulle jag reagera om jag faktist vågade gå så långt och söka, men inte gå vidare? Tänk åh tänk om folk ser mej som en sån där idiot som verkligen tror att hon kan sjunga, men de låter förjävligt?

Folk har sagt att jag är duktig. Jag försöker lita på dem men det går inte alltid. Det skulle vara för bra för att vara sant om jag faktist någon gång i framtiden blev känd.


Det var skönt att få det här ur sig. Jag har gått omkring och tänkt de ända sen jag på riktigt fattade att jag har börjat sista året i grundskolan nu, och att jag bara har ett fåtal månader på mej att välja gymnasium och linje.
Och jag överdriver inte när jag säger att jag börjar få panik, för det är sant. jag vet inte vad jag ska göra.

M.. som i Emma

Bloggpaus? va det någon som frågade.
Nej, de låter så töntigt. Det här är min hobby eller vad man kan kalla det.
Men just nu händer det så mycket som jag inte har lust att skriva i bloggen så jag kanske inte skriver så mycket.

Nu ska jag göra mej en till macka, och lite oboy tror jag (:

tell me ,

Nä nu pallar inte jag mer.
wake me up when september ends.
då kanske allt är över.
zzZZzz..

one night to you, lasted six weeks for me

Vi har tagit en "paus".
 
Inget allvarligt säger han. vi behöver bara vara ifrån varandra ett tag.
Men tänk om jag behöver vara med honom?

hitta sniglar i stockholm

Shit vad trött jag är. Jag har sovit i nästan 4 timmar. sjukt.
Jag försökte ringa Erik 100 gånger, men de gick inte fram en enda signal, sen tröttnade jag , blev skit sur och gick upp och la mej. För en halvtimme sen ropade pappa på mej och sa att maten va klar. Han hade gjort egen pizza, den va jättegod verkligen. Nu ska jag nog försöka ringa igen. Vi får se om han ens vill prata med mej.

#209

Herregud, hur kunde jag missa att jag hade skrivit 200 inlägg? det är ju pruttigt.
firar med en liten bild.


Fast den bilden var stor. och gammal.

Alla bilder är länkar.

Det finns många bloggar i sverige. otroligt många. Det finns en av de stora som jag har fastnat för, - Fokis. men sen finns det ju massa småbloggar oxå. bland annat mina kompisars. Jag har egentligen alltis tänkt att jag inte är en sån som bara sitter och läser bloggar, men nu har jag liksom insett att det är typ det jag gör när jag sitter vid datan. jag har en lista på bloggar jag försöker gå in på dagligen. mest kompisars bloggar.
det är:

Emelies


Erika Andressons


Erika Blockstrands


Filippas


Fokis


kajsamys


Dixi wonderlands

Perfekt

Min syn va fullt normal, så idag betalar pappa för tillståndet, och skickar in det.


Vi va på teater idag, den va helt sjuk. Det var 3 killar som bara sprang omkring och kramade varandra, eller hoppade rakt ut i luften och blev fångad av de andra två. Men man skrattade mycket.

Nu ska jag hjälpa Erika med Mellankrigstiden, tyskland och nationalsocialistiska paritet och allt det där. ha det bra så länge (: <3

Jag kan cykla igen!

Statistiken har gått totalt ner i botten den här helgen. Eller inte riktigt, men nästan.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har faktist inte varit hemma 80% av tiden. Och idag hade jag fullt upp med att färga håret (!) .



Det är svart igen ! gud vad skönt, det känns verkligen som jag igen.

Och det spelar ingen roll hur mycket folk säger att jag var fin i brunt,
jag är jag i svart hår. Det kan inget ändra på.

Det blev en webcambild av den enkla anledningen att jag inte har hunnit ta några bilder än. Klockan är ganska mycket, och jag är trött. Dessutom så färgade jag som sagt var håret idag.




Men jag har massa mer att säga, så det här få bli ett långt inlägg.

Anna och Jossan kom hit idag, vi skulle kolla på Benjamin Buttons otroliga liv. Den va faktist jättebra. eller, så långt jag har sett va den bra iallafall. Kl 8 började det bli mörkt så Anna ville cykla hem innan det blev kolsvart. Som det är nu. Jossans pappa kom och hämtade henne för 5 minuter sen.

Imorn ska jag på synundersökning, gud vad kul! efter det kan vi äntligen skicka in ansökan om körkortstillstånd och allt det där. Jag längtar verkligen till en egen moppe <3

Erika kommer hem idag. Hon har ju varit i Rom sen i torsdags. Hon vet inte än att vi börjar 10.40 istället för vanliga tiden 08.30 så jag hoppas att hon messar mej och frågar så fort hon är i sverige. Jag har ingen aning om när hon landar.

Nu börjar det bli för långt tror jag, jag vet själv hur tråkigt det är att läsa långa inlägg x) jag går nog upp och läger mej och kollar på teve en stund nu. Det är så skönt att vara ensam hemma. Det är helt tyst verkligen. jag älskar det .

Godnatt på er, vi ses <3

Jag fattar inget av hans moppesnack

Emma står och läser Erikas blogg. Då ser Erik de och vad hon har skrivit. Då säger han "är hon i rom? Jag trodde hon va i Italien! " Emma *asgarv* Han är gullig ibland (x <3

Var är eminem?

Jag saknar Erika. Hon smsade mej idag. Och sa att jag skulle hälsa alla. Hon hade varit på toa på en resturang vid spanska trappan eller nått. Gud vad mysigt. Här regnar det och blåser, och hon har 29 grader varmt och sol. Tror jag. Jag är hemma hos erik nu, det är mysigt. Vi har käkat nån ungersk grej som va ungefär som färskpasta. Hans låtsasmamma hade gjort de själv. Senare ikväll ska vi kolla på hancock och äta ostbågar. Jag kan skicka lite bilder sen. Men bara om ni är snälla. <3

Bajstråkigt

Väntar på tåget. Och Jossan. Dom borde skynda sig.

Breaking dawn

Asså jag har fått nått blogggrejsimojsan. Jag kan inte sluta. Jag vill bara tipsa om en underbar sak.
en låt, piano. Ni kanske har hört den?

Yiruma - River flows in you.
Herregud, så fort man hör den förändras allt. den påverkar en totalt.

jag hittade den för att det stod om Twilight i videon. Den hade passat otroligt fint som Bella's Lullaby som Edward spelar för henne. Stephenie beskriver så otroligt bra hur det låter och man kan nästa höra river flows in you i huvudet när man läser.
Det här är verkligen inte sån musik som jag lyssnar på, har aldrig fallit för enbart-piano-låtar förut. Men jag är total jättekär i den här. kan sitta och lyssna omochom på den.

POJKE GRÅTER BLOD


15åriga Calvino Inman gråter blod. Skitläskigt ju, stackarn. Läkarna vet inte vad det kan vara. Det finns en sjukdom som det kan vara där "personen producerar tårar delvis bestående av blod" . Men tillståndet är ytterst ovanligt och rör vanligtvis fertila kvinnor.

LÄS MER HÄR

Nänä, vi överdriver inte alls.

Svininfluensan. En till som har dött nu.
Som rubrik har dom "NU HAR EN TILL DÖTT" går man in och läser mer får man veta att han hade svår Aids och skulle kunnat dö av vilken förkylning som helst.

Jag förstår problemet. Självklart vill dom inte att denna sjukdom ska spridas, precis som den gör. hela tiden. Den är helt ny, därför är det jättelätt att alla blir sjuka samtidigt. Ingen vill väl bli sjuk, det förstår jag, men alla blir sjuka. Nån förkylning då och då. Dom som är i riskgruppen har en sjukdom redan innan, och om dom dör så beror det inte mest av svininfluensan. Som sagt, de hade kunnat dö av vilken förkylning som helst. Den är självklart farligare i Afrika, eller fattigare länder där det är svårt att få medicin eller då dom kan ha en sjukdom innan. Men här i sverige är det inte så , eller hur? Sluta skrämma alla.

Nu tänkar jag inte tjata mer om det här. Hoppas färre smittas nu och att vaccinet kommer snart. För det är inte kul att bli sjuk. Men i 99% av fallen är den inte farlig.

I got a lot to say to you

Erika och jag har bakat världens godaste kärleksmums!

Jag fick med mej nästan halva pannan hem, och jag har 3 bitar kvar.
Haha, så goda är dom.

Du vet dom där alkoholisarna..?

På väg till bussen idag så pallade Jossan och jag körsbär. som egentligen va puttesmå plommon. Dom va skitsöta. Sen åkte vi till cetrum och inhandlade 2 marabouchoklader och en läsk. nu ska vi bli lika tjocka som kålhuvuden.
Sen träffade vi Amina och var tvungna att springa till 33an där vi träffade Sabina. När vi kom hem gjorde vi mackor, och sen doppade vi bananer i Digestivchoklad. Och nu sitter vi här (:

här kommer lite bilder från min nya telefon. visst är dom bra?

Hello kitty

Jag hade bara en enormt stor lust att kolla om det gick att lägga in bilder från mobilen

All i have in me, in my mind is you

Tja (: Jag ta tvungen att ta bussen idag själv, ni som läser erikas blogg vet att hon är i rom nu. Men jag slapp för att pappa ringde och sa att han kunde skjutsa mej. Sen ska jag övertala erik om att han ska vara med mej idag, för det va han som föreslog torsdag. Men nu säger han att han ska vara med marcus. Jag fattar ingenting? Jag är iallafall jättetidig nu, jag börjar kvart över. Hoppas att mina kära kompisar kommer snart. <3

Typiskt dej, asså.

Asså gud. Vi har pluggat erika och jag. Det började med att vi skulle färglägga det Periodiska Systemet så att allting blir uppdelat, men det slutade med att vi gjorde egna , från blankt papper. Alltså skrev alla grundämnen, vikten på dom, numret och vad dom hade för förkortning. herregud vad jobbigt det var. men dom blev finast i världen iallafall.

Idag på dramat kom skolsyster in och pratade om svininfluensan. Hon babblade på om allt man redan visste, typ som att man ska nys ai armvecket, tvätta händerna ofta osv. Precis innan hon skulle gå så sa hon något i stil med : åhjuste, en sak till. Det är förbjudet att Kramas och pussas.

Alla trodde detta var ett skämt, men otroligt nog var det inte det. Herregud, jag fattar att det inte är så bra för att alla kan smittas samtidigt. Men ska man gå omkring i skolan och vara rädd för att ta i varandra?

Åh neej, jag råkade peta på dej med lillfingret :O JAG KOMMER FÅ SVININFLUENSAN!

Dramaqueens

Snart ska vi ha drama. Åh vad kul. Nu kan Jossan få skriva lite. Hejsan :) Jag vet inte vad jag ska skriva och Emmas knappar är skitläskiga. Dom är så platta! Förresten läs min blogg http://radonne.blogg.se Nu tycker jag att jag har gästbloggat klart x) så nu kan Anna få skriva. Hej (: anna här. Jag är typ jättesämst på att blogga, men jag ska göra mitt bästa för emmas skull. Jag tycker att din jättepumpa borde ta semester. Nu får erika gästblogga. Nu är det jag som skriver! Fy vad härligt. Nu blir emma värsta lycklig. Snart jag vi ha drama med Anna M. Hon har fina toffsar på sig och tycker att det är mysigt att folk spottar på golvet. Nu har vi precis valt en stol var så jag orkar inte skriva mer. Det var väldigt utmattande. Puss!

Din mamma kan vara en sallad

Hejsan (: Nu sitter jag i skolan och väntas på att engelskan ska börja. Det är skitcoolt, jag bloggar från telefonen. Jag surfar gratis i 2 månader. Kanske skriver nått mer sen, ha det så kul <3

Where were you when everything was falling apart?

Nu blir jag sur.
Statistiken är konstig igen. på precis samma sätt. Nån som fattar?
Det kan va datan den här gången, men eftersom att precis samma sak händer igen känns det som att det är publishme som krånglar. Igen.

Like a liar looking for forgiveness from a stone

Do you know what's worth fighting for
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weigh out the pride
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins


21 Guns - Green Day
Min favoritlåt för idag
Den är typ, ... otrolig

Nu är den min!

 

Sony Ericsson W995






JAG ÄLSKAR DEN

kvicksilver är flytande metall

Nu har jag kommit hem . igen.
Jag vill bara säga att jag har gett *den personen* en andra chans. Är fortfarande otroligt irriterad på honom, så jag hoppas han fixar allting nu, så att man kan lita på honom igen. Gud vad dryg jag har varit idag, speciellt mot honom. men jag vill att han ska fatta att något sånt går inte över på en dag. Dessutom en till sak jag är irriterad för, inte alls lika mycket men ändå. Innan sista lektionen, som var teknik, så satt jag på ett räcke, och höll i mej. Jossan och Anna puttade mej först en gång, och jag sa till eftersom att det va obehagligt, sen en till gång och jag sa då till en gång till. Tredje gången ramlade jag bakåt, men som tur var stod dom bakom och lyckade ta emot mej. Jag gjorde inte illa mej någonstans men jag fick jordens chock. Jag kunde knappt gå och blev helt blek i ansiktet. Grejen är att anna och jossan sa knappt förlåt. Jag känner mej fortfarande helt skakis efter händelsen. Självklart är jag inte sur på dom. men ni fattar. Tur att Erika var där och hjälpte mej x)

Eftersom att jag har fått så mycket nya besökare tycker jag att alla dom kan gå in och kolla Underbara Erikas blogg. klicka på bilden så kommer ni automatiskt dit ♥

RSS 2.0