Disgusting little whore.

Nu känner jag att det var att tag sen jag skrev, igen.

 

Jag var hos min älskling igår, och självklart skulle den där dumma allergin förstöra för mig igen.
Antingen får jag en allergisk reaktion med nysningar och allt det där. Det slutar med att jag blir så trött och somnar, eller så tar jag allergitebletter som jag tydligen blir helt sömnig av.
Guess what? jag somnade.

Hans Teeuwen






Jag garvade iallafall ihjäl mig när jag såg den första gången.

It's true.




pure awesomeness

Idag räknade jag ut att det är exakt 4 veckor och 4 dagar kvar till skolavslutningen.
Till 9ans skolavslutning.

No more grundskola för min del.

Magnus Weideskog

Det var ett tag sen spotifyreklamen visade mig honom, men jag blev helt kär i hans låtar. På ett sätt är de så amatörmässiga, så där med dåligt svenskt rim. Men jag tror att det är det som gör låtarna så charmiga. 
De är enkla, men med en betydande text. lovely ^^  



dessutom är han ju massa söt (a)

nionde maj tvåtusentio

Gaaaah, jag blir galen på denna tidskrävande bajsprutt.
Om inte designen krånglar så dampar inläggen.

Jag har gjort allt jag kan för att de ska komma tillbaka, men ingenting hjälper.
jag antar att det bara är att inse att det är som det är, och att jag får börja om och skriva nya helt enkelt.



Det har hänt mycket sen jag skrev sist. Bland annat har jag haft halsfluss, och fått kontakt med en mycket saknad barndomsbästis* igen. 2 nationella prov är ogjorda, de ska tas igen imorgon. Dessutom blev jag precis klar med att plugga in det sista till samhällsekonomiprovet imorgon. Sista terminen i 9an är inte så jobbig som lärarna varnar för. Den är avsevärt mycket jobbigare. alla prov kastas på en. Ibland vill de vara lite "snälla" och ge oss en inlämningsupppgift istället, men då är det en uppsats på 100 sidor. Jag längtar otroligt mycket till sommarlovet om 4 veckor. tackochlov för att tiden går fort ibland.


*
Jag ber om ursäkt till alla er som har fått lyssna på mitt tjat, men ni kommer aldrig att förstå hur himla glad jag blev över att han verkligen försökte hitta mig för att sen lyckas. Den tiden jag hade med honom var lätt en av de bästa i mitt liv.

Haha, yeeah.


9 maj idag, vilket betyder att vi flyttade för nästan en vecka sen. Jag sov i det nya huset idag och det kändes förvånansvärt bra. Mitt rum känns nästan redan som mitt, trots att jag bara har spenderat några timmar där.
Missan fick man se 2 sekunder av. Hon håller sig borta från Busan, som i sin tur håller sig borta från Missan. De tycker inte särskillt mycket om varandra.

Nu är det hela två veckor var tills jag ska dit nästa gång, och då följer Erik med. Då blir det massor av bilder som ska upp här, för då har dom troligen packat upp det sista (:


En liten bild blev det också (a)

Nu ska jag nog ta och sova lite, med tanke på alla prov imorgon ><
Så, godnatt på er <3
RSS 2.0