Ronja är en stor hund

Snart fyller erika år . Då blir hon gammal. Och jag saknar henne.

Hon ska få en picknick av mej, med pastasallad och massa mys. Dessutom ska jag försöka mej på en chokladtårta. jag gjorde en igår. eller, egentligen gjorde jag 2, men jag glömde mjöl i den ena. Så det blev en. Men den blev apasnygg.


Och min mamma fyler år idag, det är alltså anledningen till att jag bakade igår. Så nu är hon ochm lucas iväg och grillar i tuna. Jag och sanna orkade inte följa me.
jag har hittat en asbra låt förresten.
 Skillet - Whispers in the dark

"You'll never be alone, When darkness comes I'll light the night with stars"

flufftuss

Just nu sitter jag i Eriks knä och skriver ett inlägg i min blogg.
Idag har vi varit i täby och köpt massa saker. skor och presenter.
nu orkar jag inte skriva mer. hejdå

Blondin så fin?

När jag först såg hur mitt hår blev, fick jag panik. Men efter ett tag insåg jag att så illa ser det inte ut. det var bara för att jag var så himla van vid mitt svarta hår. Och visst, när jag har svart hår känner jag mej bekvämare, men det kan bero på att jag har haft svart hår sen i början av 7an, snart 2 år.
Nu tycker jag inteatt det är så fult. Fast de kanske andra tycker. Då får dom säga det, så färgar jag tillbaka. Ingen vill väl gå omkring i fult hår?

Amina har Skanat mej massor.

Vad har jag gjort idag? det började med att jag vaknade halv ett, och då hade Erik ringt johan eftersom att han trodde att jag hade gått til nån annan kompis. Då blev jag ledsen.    Jag är inte sur längre, för han lovade att vi skulle träffas flera dagar nästa vecka. Hoppas han håller de löftet, för annars blir jag inte glad.

Sen åkte vi och handlade. massor. Och mamma och jag har haft en otroligt mysig middag , bara vi två. Men hemmagjort tzatsiki och stekta champinjoner. Massa gott alltså. Efter maten färgade jag hennes hår. Precis som mej har hon färgat håret blont, fast ganska mycket tidigare än mej. Nu tycker hon att hon var mycket finare i svart, det tycker jag med. Hon var självklart fin i blont oxå, men svart var finare. Så jag färgade hennes hår svart nu.

Jag saknar alla . Erika, Amina, Jossan, Carro, Anna och dom. det har gått lång tid sen jag såg dom sist. 

Sådär

HAHA, jag har en riktigt stor nyhet att berätta.
Det är antagligen bara Erika och Erik av min kompisar som vet nu. och min familj såklart. Det är lixom en ganska stor sak. Okej, här kommer det :



Jag är blond.
Jaa, ni läste rätt. Det tog 4 färgningar och 5 blonderingspaket. och det är fortfarande lite orange. men de ska fixas.

Bild kommer sen

I onsdags åkte vi till skara. Det har varit otroligt mysigt. Vi kom hem igår. Idag åkte jag hem till erik och jag ska hem till honom imorgon också. Han åker till Ungern och en vecka och ska va borta i 2, så man får passa på när han är i sverige. Jag kommer sakna honom.
Amina har fyllt 15 också. Grattis Amina <3
Jag smsade dej men jag vet inte om du fick smset, för du svarade inte. vi får träffas nån dag. <3

Harry Pottersex

^
I
I
Nej, jag har inte skrivit fel. Jag råkade säga de påväg till stan igår. Erika och jag tyckte de var lite kul

Oj, nu har jag inte bloggat på otroligt länge. Det beror nog p åatt jag åkte ut med båten i tisdags och kom inte hem förrän i går. När vi la till vid bryggan och jag tillslut hade hittat min mobil  så hde jag fått ett sms från erika. Hon sa att vi skulle åka till stan från åkersberga klockan kvart över 3. Då var klockan tio över 2. Jag hade precis varit ute med båten i 5 dagar, utan tillgång till dusch så ja stressade som fan för att hinna hämta pengar, duscha, fixa håret och sminka mej på en halvtimme. jag hann. och filmen var jättebra.  Harry Potter och Halvblodsprinsen äger.

Ni vet sånna där saker som man hänger vid sidan av båten, för att andra båtar inte ska kunna slå i ? Fendrar heter dom. I veckan fick vi höra flera olika ord som folk tyckte dom hette. Mina kusiners pappa sa Puttifrånkorvar. De tyckte jag var jättekul eftersom att jag otroligt nog inte hade hittat på ett namn åt dom redan. Då smsade jag erika och sa de, och då fick ja veta att deras familj kallade dom Puttemotpåsar. När vi sen förklarade Kusinernas pappas ord för Susanna så råkade hon höra fel och sa " Puttifjångkorvar?" . Så nu har vi många namn för dom. Jag kände för att berätta de bara.

Men Rupert Grint är egentligen ganska söt

Det låter överallt. Mina syskon, plus två kusiner. Herregud, dom kan inte prata i normal samtalston. dom måste skrika, så att alla lägenheter runt oss hör också. jag är trött´, och jag mår inte riktigt bra , heller.  Det är bajs.

Jag längtar till Lördag. Då får jag se harry potter (äntligen) . Jag har längtat ända sen Jag läste ut boken, för ett och ett halvt år sen. Jag är värsta HarryPotternörden x)

Jag och Bilar? nä tack.

Nejmen, nu får ni väl bli lite bättre? Jag vill ha mer besökare än så.

Just nu sitter jag hemma hos mamma i vardagsrummet. Imorn ska jag först till norrtälje och kolla på någon American Car Show med Erik. Sen ska vi på Ice Age 3 19.20 och äta nån gång då också. När vi kommer hem ville Erik att vi skulle bada. vi får se hur det går med det . Lucas berättade för mej idag att 22 Juli ska vi till Skara sommarland. kul va? jag har faktist aldrig varit där. Men i år ska vi dit. och sova på hotell dessutom, så vi är där i två dagar. Yeey :D

Men nu ska jag nog gå och sätta mej i soffan, ta det lite lungt. Chilla liksom ;D
Ha det bäst, hälsningaR Emma <3

Emma's Mind

Alldeles snart åker jag till min mamma. Ja ska vara dr i 3 hela veckor. Mysigt (:
Jag sitter inte lika mycket vid datan där så jag ber om ursäkt om det inte blir lika mycket inlägg. Jag ska försöka skriva.
Vi hörs ! puss <3

svengelska, eller vad?

Two muffins stood in the uven .
ena sa : Wow, its hot in here .
då sa den andra : Holy crap, a talking muffin !

källa: 2 and a half Men

igen

Dreaming in a casket - Hardcore Superstar. Det  är otroligt bra. Lyssna på den.

Karatefylla

Nu har Erik åkt hem. Det är lika tråkigt varje gång. Så fort han har släppt min hand börjar jag sakna honom. Att ha honom brevid min sida. Men på lördag träffas vi igen. Då ska vi på bio, som jag har sagt innan. Sen ska vi antagligen sova hos någon också. trevligt trevligt (:

Youtube

Nickelback - S.e.x

x)

I'm not sick, I'n not weird, I'm simply in love

Jag kom precis på att imorgon, fredag, har det gått hela 4 veckor på sommarlovet. Det går fort.

Idag är det torsdag.

Snart ska jag dra till centrum för att möta Erik. Eller egentligen  vet jag inte alls när jag ska gå. han messar när han har blivit klippt klart. Jag har absolut ingenting att göra. Jag hatar när det blir så. Ibland har man otroligt mycket att göra och vill inte göra nånting. När man inte har något att göra får man tråkigt. Det är som att hjärnan liksom säger emot allting man gör. Erika sa en sak som kan passa in här oxå. när vi stod  och gjorde smeten till pannkakorna så sa hon : Man vill alltid vispa själv, om det är någon annan som också vill vispa. Och det är ju sant. Står man och gör pannkakssmet själv så har man ingen lust alls att vispa smeten. Men om det kommer något syskon och frågar om han / hon får vispa, så vill man vispa själv. Så är jag i alla fall. Självklart är jag inte så om Sanna eller Lucas frågar om de får dammsuga, byta sängkläder eller något sånt. Då får de gärna göra det åt mej.

Klicka på 'Jossan' så kommer du till hennes blogg.

Nu har jag spotify. Eller rättare sagt, jag får låna min syrras. Det är skitbra, eftersom att vi inte laddar hem något längre. iof går det inte att lägga in något i iPoden men man kan lyssna på datan. Så just nu sitter jag och lyssnar på The Fray - You found me. Jag vet att ja har pratat om den förut, men den är så himla bra att det skadar inte att lyssna på den igen. om ni redan har lyssnat på den alltså. Om ni inte har det så gör det. Annars dödar jag er.

Nej det gör jag inte, men ändå. Ojoj vad rörigt det blev nu. Precis som i mitt huvud. det passar ju jättebra med min blogg. Den är rörig, precis som In my Mind. Hoppas att det är kul att läsa den iaf x)

Imorn är Erik ledig, så han kommer hit. Yeey :D
Åh, juste. Måste ringa mamma sen och kolla om vi ska ut med båten i helgen. ser inte ut som de om man kollar ut genom fönstret, men man vet ju aldrig. Anledningen till att ja måste fråga är att Erik ville bjuda mej på bio och middag på lördag. Visst är  han gullig?

Jag borde förresten börja lägga in mer bilder. btw , liksom.
Dessutom borde Jossan märka att jag har börjat stava ordentligt i min blogg. Jag har vissa förkortningar fortfarande, men jag skriver faktist 'Jag' och 'Det' nu, till skillnad från innan. Visst är jag duktig, Simon? (a) <3

Pinki

Just nu sitter jag och Erika i min soffa och gäspar. vi har kul. Nej, faktist vi har kul. vi skrattar ibland oxå.

Vi vill ha sushi

Min pappa

Dem träffades 7 juni 2007. 07-07-07

Haha, de va ngt som pappa sa förut som va skitkul .Direkt efter sa han något i stil med " snälla, skriv inte de i din blogg nu' och skrattade. Det är ju skitirriterande att ja inte kommer ihåg vad de va han sa, för jag lovade honom efter att ja skulle skriva de .

7 Juli

Idag kommer Erika. Så jag har massor att göra. Måste städa, i stort sätt, hela huset. Så jag borde nog börja nu, Och inte sitta här och slöa. ja lägger säkert in nått mer inlägg sen, puss

Jag vill bara gratta Pappa och Mona också. Dom firar att det var 2 år sedan dom träffade första gången idag. Grattis (: <3

Hon är min. faktist.

För övrigt ville Erika sova här på tisdag.
Hoppas hon vill komma innan middagen oxå för ja har planerat med Pannkakor med vispgrädde och blåbär.
Det ska bli jättehärligt.
vi kommer antagligen prata varenda sekund, jag överdriver inte. När hon inte har varit borta i 2 månader *host* veckor, pratar vi mycket. Tänk då nu när vi måste ta igen 2 veckors prat. på en kväll. Dessutom måste ja få veta hur det var i spanien.

Så, Min kväll imorn :
-Pannkakor, med grädde och blåbär
-2 veckorsprat + spanienprat
-film, godis och popcorn, eftersom att erika tydligen har saknat det
- Erika

Det här blir kul. Det kan jag lova !

Läs den.

Jag måste bara få tipsa om en blogg som är helt otrolig.
Det är en pappa som skriver om sin son som har ett hjärtfel .
Han skriver helt sjukt bra. man får nästan tårar i ögonen när man läser.

Heja Abbe heter den, och gör som rubriken säger. Läs den

Smultron

Nu har jag gjort en total makeover på bloggen. Det behövdes. Inte för att de va länge sen sist, men den va ful. så, nu är den fin. tycker jag iaf. vad tycker ni? kommentera gärna

Jag vill ha en ny mobil

Idag blir en sån där slappdag. vet inte riktigt vad jag ska göra. Det fina vädret har ju försvunnit så man ha rinen lust att gå och bada eller nått. Ja vill inte ens vara ute. Man tycker ju att på sommaren ska de vara fint väder.
Men titta, solen kryper fram. Så har den gjort hela dagen. lite så där halvt, bara några sekunder. Men de får en faktist att må lite bättre, och komma ihåg att det faktist är sommarlov.

Igår kl halv 12 åkte vi in till stockholm, centralen, för att hämta min storasyster. Hon hade varit i Malmö méd sin pojkvän.
Hon ska sommarjobba på Österåkersanstalten ett tag till. Så idag är jag, sanna och lucas hundvakt.

Egentligen skulle Amina och jag vara med Erika idag. Fast de vet  inte hon. Men ja tror hon har åkt till grönan, så de gick inte. och ja har itne hört något från Amina, fast ja har i och försig ite hört av mej till henne heller.
Ja kanske borde ta och ringa henne, och kolla om hon har lust att göra något. Om jag orkar dvs. Vi får se.

Ha det bra , puss , Emma .

ERIKA ÄR HEMMA !

herregud vad ja har saknat henne. Fick ett kort av henne häromdagen . och hon hade skrivit jättemycket. bl.annat om gigantiska tomater och fula verisioner av 'Hallelujah'. sen dagen innan hon kom fick ja ett sms av henne. Asså de känns som att hon har varit bort i 2 månade ,inte 2 veckor. Idag kom hon förbi, bara för att säga hej. Hon visade mej sina två otroligt gulliga hennatatueringar och gav mej två apasöta armband. Hon snackade heela tiden. Gud vad glada vi var. vi ska typ tälta hos henne nån gång snart.  Och ja tänkte fråga henne om hon vill sova här på tisdag. då är ja ensam hemma. Det är nämligen så att pappa och mona träffades för exakt 2 år sen den 7 juni. trevligt va? (:

Theodore

Herregud, jag har suttit vid datan sen jag blev klar med rummet idag. och jag har inte skrivit ett enda inlägg. Intebra , Emma , intebra.

Igår stack jag och pappa till IKEA barkarby och köpte en ny garderob , en spegel, en rullgardin, 16 galgar och ett par tofflor till mej. Efter käkade vi på Max. Vi kom väl hem vif 7 och då började vi bygga ihop garderoben direkt. Ja va tvungen att flytta över alla kläder och sånt, dessutom ta ner allt från bokhyllan, så att pappa kunde flytta på den 2 meter, sen ställa upp alllt igen. Jag blev säkert klart halv 1 inatt. Och då va ja inte ens klar.

I helgen ska jag sova hos Erik. Det är alltid trevligt.

Och jag har ont i huvudet.
RSS 2.0