jag saknar bergaskolan

Jag kommer ihåg en gång när Jennifer och några fler står utanför dramasalen i Bergaskolan (vila i frid) och berättade en kul historia. den skulle antagligen inte vara så kul om jag berättade , hon berättade med jättemycket inlevelse. det gjorde hela historen skitkul verkligen. här kommer den:

Anton fick höra att nunnorna skulle ut och plocka svamp, och pervers som han var smög han ut i skogen, klädde av sig naken och grävde ner sig bredvid svamparna, med bara vissa kroppsdelar över marken.

Stax därpå kom den första nunnan med en svampkorg under armen, trallande på en fin melodi:

"En champinjon, trallallallala, två champinjoner, trallallallalla, tre... tre... tre... Nähä!" nunnan ryckte på axlarna och gick vidare, Anton låg kvar och njöt...

Och strax kom nästa nunna på fjäderlätta fjät, även hon sjungande samma melodi:

"En champinjon, trallallallala, två champinjoner, trallallallalla, tre... tre... tre... Nähä!" nunnan ryckte på axlarna och gick vidare, Anton låg kvar och hade nog aldrig i sitt liv haft så mysigt förr.

Men nu kom den stora, starka abedissan!

"En champinjon, trallallallala, två champinjoner, trallallallalla, tre champinjoner, trallallallalla, fyra champinjoner trallallallalla!"

Abedissan trampade vidare med sin svampkorg...

Hittade den på nätet så de kanske inte äe exakt samma, men det är samma princip. Tänk dej det fetstila med typ basröst och jättehögt. skitkul ju x)
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas du haft en bra dag! =) Godnatt !



http://musicrecord.blogg.se

2009-08-25 @ 23:29:13
Postat av: *Em

Allt bra med dig? :)

2009-08-26 @ 11:09:37
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: PiinkY♥

fin blogg =) Jag har en tävling på min så var gärna med =) http://piinkyss.blogg.se/2009/august/tavling.html#comment Kramar från PiinkY!

2009-08-26 @ 12:04:37
URL: http://piinkyss.blogg.se/
Postat av: sannie

ha en fin dag

2009-08-26 @ 13:51:36
URL: http://sannieschutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0