varm oboy.

På något sätt känns det bättre nu. Det finns en chans att det här kan lösas. Om han gör det rätta nu.

Varm oboy är verkligen det bästa som finns när man mår sämst. Man blir varm i kroppen, (låter sjukt) men man mår faktist bättre då.

Imorn ska jag och pappa åka till anrninge och kolla på en ny mobil till mej, för mitt abonnemang har gått ut. 24månadersbindningstid helt otroligt. och jag ska ha samma abonnemang igen. gärna 24 månader till. ja älskar det! jag kan sms 5000 gratis sms varje månad och ringa och andvända tjänster för 100 kr. Jag smsar ganska mycket så det är så otroligt skönt att slippa oroa sig för kostnaderna. Den här månaden (från den 16e) har jag messat nästan 800 mess. Och det är 16 dagar kvar, ungefär lika mycket som har gått. 

Nu ska jag gå och göra lite mer varm oboy. ha det bäst! puss <3

I put my faith in you, So much faith, and then you just threw it away.

Hej , nu är jag hemma efter första riktiga skoldagen. Jag kan ju säga att den kanske inte har varit den bästa för mej. Men det beror inte på skolan, utan något helt annat. Någon helt annan.

Många av er som läser det här nu fattar ingenting, bara mina närmaste kompisar vet vad det handlar om. Det är iallafall en person som har varit omogen, elak och tänk på sig själv j*vligt mycket. Jag tänker inte sitta här och skriva i bloggen vad denna person har gjort, det är inte så snällt heller.
Men igår bestämde jag mej för att inte må lika dåligt som förra gången (ja det har hänt förut, fast inte på samma sätt) men jag märkte idag att de va precis det som kommer att hända. Jag vet att den här gången var det jag som vann, men det känns inte som det. För det är jag som förlorar någon. Den personen gjorde något dumt, och ångrar sig. Men det var jag som blev utsatt för lögnen, sveket.

Usch och bajs. gick och la mej direkt när jag kom hem. Det hände ingenting, jag bara somnade direkt.

I want my Cherrypie here..

Jag hatar mensvärk.
Nu har Erik åkte hem, dom skulle iväg och kolla på moppar.
Så nu är jag ensam hemma ett par timmar till.

Jag sitter och lyssnar på Nick Pitera. han är helt otrolig verkligen. Kolla på den här videon

Nähe, det funkar inte att lägga in den här. här är länken då.

Han har fler låtar på Youtube, lyssna på dom också.
speciellt Pokerface, och Halo/Already gone

Snart kommer Erik hit.

jag får ju damp? Det fungerar inte att kolla på statistiken. Någon mer som har samma problem som jag?

Jag vann inte.

that's life. Jag kommer fortsätta läsa fokis blogg ändå.

Just nu sitter jag och läser sudoku. jag älskar sudoku.

Här är den



Min och Erikas sko

Who do you think you are?

Idag är det Lördag, för alla er som inte visste det. Och idag, lördag, ska jag först hem till Erik och sen ska båda vi hem till mej. Vi har hela huset för oss själva eftersom att Pappsen ska iväg och äta middag hos sin chef. Trevligt va? Just nu är Erik på moppekurs, hoppas att han klarar den.

Nästa vecka ska jag till optikern och göra ett syntest. Nej, jag ska inte få glasögon, jag ska ta Körkort AM för moped klass 1. vilket är otroligt kul, för då får jag antagligen en moppe. Om jag klarar körkortet såklart. Men det gör jag, för jag är bäst.



Oseriös bild.
jag ser ju hemsk ut x)
Men där är mina fina byxor iallafall

Uppdatering

Fokis.se är en jättebra blogg som jag är inne på varje dag. Hon skriver mycket om roliga saker hon hitta på nätet och sånt. Nu har hon startat en tävling, som jag jättegärna vill vinna. Man skulle gå in på gadgetgirl.se och välja produkter som man vill ha, och länka till dom i sin egen blogg. Jag har valt :

(bilderna är länkar, så du kan klicka på dom)
Conversemobilsmycket för att den va så otroligt söt, och nyckelpigan för samma anledning.

Jag hoppas verkligen att jag vinner, skulle vara så kul att få dom här sakerna.
Gå in och kolla fokis blogg oxå, den är jättebra verkligen.

Uppdatering:

Jag glömde att länka till själva inlägget, så jag tänkte göra det enklare för foki att hitta det. Här är det iallafall.
Vinnaren presenteras imorgon. Det pirrade i magen när jag fick ett mail från bloglovin där det stod att tävlingen var avslutad x)
Asså gud, jag är verkligen inte en så som är med i tävlingar och sånt, men jag tänkte testa och se. tänk om jag vinner ?

Take me as I am

Jag, pappa och Sanna satt och pratade efter maten. samtidigt som radion stod på. På något sätt kom vi in på copyright och alt sånt där. Sanna frågade om man kunde spela in en skiva med andras låtar och sånt. Pappa förklarade så bra han kunde. Sen började vi prata om Madonna och hennes låt Hung Up, och att hon hade betalat för att få använda lite av en låt från Abba. Gissa vilken låt som börjades spela en minut, efter att vi bytt samtalsämne?

Hung Up med Madonna.

You know it's true. Everything I do, I do it for You

Vi tog skolfoto idag.

Hur kul som helst. not. Fast jag tror inte att det blev såå illa. Vi får hoppas  på det.

Och jag har kommit fram till att jag har halsfluss (vita grejer i halsen :S) . Alltså, kanske inte så bra att jag gick till skolan iaf. 2 dagar dessutom. Eftersom att det smittar. För mej har det börjat gå över.


Ikväll säger Foki vem som har vunnit. No way att jag har vunnit, men man kan ju alltid hoppas.


Mitt svarta oförstörda hår...

Roses are pink

VETNIVADGULLIGT? Igår kom Erik hem till mej, efter att ha varit och kollat på en moppe. Och han hade rosor med sej. Gud vad jag älskar honom. Han vet verkligen hur man gör någon glad. <3
 





                                









Mina ögon ser bruna ut, precis som Jossan och Erika sa imorse.

mullvad

asså gud, inatt var det hemskt. Jag åste haft över 40 graders feber och andningsvårigheter och skit. Plus att jag hade så ont i halsen att jag inte kunde prata. ja gick upp och kissade kanske 4 gånger , och 2 gånger imorse.
Och på solbrännan idag började Jossan prata om att hon hade läst att man kissar ofta när man har svininfluensan. Lite läskigt ju.
När jag kom hem gick jag först och tog en alvedon, och sen hämtade jag ett täcke. Sen somnade jag på soffan och vaknade av att lucas gav mej telefonen. Det var Erik. Han är så gullig, han ringde för att kolla hur jag mådde. <3

oj, nu har det tagit väldigt lång tid för mej att skriva det här inlägget. Och förlåt om det är tråkigt, Det är svårt att skriva kul när man är sjuk.

våra lillfingrar pinkar

Och jag mår fortfarande dåligt, vaknade med något som kändes som feber. Men de va yrkesvägledning för första gången, och jag ville inte missa det. Dessutom ville jag verkligen till stan.
Men nu känner jag att jag egentligen bara mår värre, hoppas att det inte är så här imorn.

Asså jag är på jättebra humör verkligen, förutom att jag är sjuk. På lördag kanske Erik ska komma hit och sova, vi får hela huset för oss själva.

Nu ska jag göra lite mer te, vill spara dom enda 2 alvedonena som finns kvar till imorn .puss !

NEWCLOTHES

Gud vad kul att få så många fler nya läsare :D skriv gärna nån kommentar nån gång, så kan jag få se er blogg oxå (:

Jag va som sagt i stan idag, med Erika. Jag har köpt massor av bra saker. Jag tänkte faktist va som en sån där töntbloggare som lägger upp bilder på vad jag har köpt, men jag tänkte att det kanske blir förmycket? jag vill lixom ha en unik blogg, och inte med massa 'dagens Outfit' och sånt. För vem vill veta sånt egentligen? okej, de kan va kul för andra att få insperation och sånt, men ändå.

Jag har iaf köpt:
Jeans, H&M
Tjocktröja basic svart bara utan dragkedja, H&M
Tank top vitt, Gina Tricot
Lila t-shirt med texten: Who Cares, Gina
Mjukisbyxor, Bikbok.
Skitgulliga trosor från Topshop med supermanmärke på. jag älskar dom !
Sen käkade vi och sånt.
Sammanlagt gick de väl på lite mer än en tusenlapp. nu är pappa fattig (a)

jag saknar bergaskolan

Jag kommer ihåg en gång när Jennifer och några fler står utanför dramasalen i Bergaskolan (vila i frid) och berättade en kul historia. den skulle antagligen inte vara så kul om jag berättade , hon berättade med jättemycket inlevelse. det gjorde hela historen skitkul verkligen. här kommer den:

Anton fick höra att nunnorna skulle ut och plocka svamp, och pervers som han var smög han ut i skogen, klädde av sig naken och grävde ner sig bredvid svamparna, med bara vissa kroppsdelar över marken.

Stax därpå kom den första nunnan med en svampkorg under armen, trallande på en fin melodi:

"En champinjon, trallallallala, två champinjoner, trallallallalla, tre... tre... tre... Nähä!" nunnan ryckte på axlarna och gick vidare, Anton låg kvar och njöt...

Och strax kom nästa nunna på fjäderlätta fjät, även hon sjungande samma melodi:

"En champinjon, trallallallala, två champinjoner, trallallallalla, tre... tre... tre... Nähä!" nunnan ryckte på axlarna och gick vidare, Anton låg kvar och hade nog aldrig i sitt liv haft så mysigt förr.

Men nu kom den stora, starka abedissan!

"En champinjon, trallallallala, två champinjoner, trallallallalla, tre champinjoner, trallallallalla, fyra champinjoner trallallallalla!"

Abedissan trampade vidare med sin svampkorg...

Hittade den på nätet så de kanske inte äe exakt samma, men det är samma princip. Tänk dej det fetstila med typ basröst och jättehögt. skitkul ju x)

Snart är det fredagsmyyys

-Om det så är det sista jag gör.

På fredag ska vi antagligen ha någon sorts fredagsmys iaf. I form av tjejmiddag.
hoppas det blir av, för jag är jättesugen på tacos!

Nu ska jag gå och göra lite te med honung i. så min hals blir lite bättre.
På tal om honung, har ni sett Bee Movie? den är jättesöt verkligen

bajsbajs

^
visst är jag mogen?
Det påminner mej om en otroligt kul historia som jag har hört förut. Troligtvis från erika, eftersom att vi har exakt samma sjuka humor.

Det var en gång två bananer som va ute och gick i skogen. En grön och en gul. Då springer den gröna och gömmer sig bakom ett träd, Och hoppar då fram och skrämmer den gula när han går föri. Då säger den gula " men guud, vad omogen du är."

Jag tror jag håller på att bli sjuk. har ont i halsen. Det är så himla typiskt att man ska bli sjuk första veckan i skolan. Hoppas bara inte att det är svininfluensan..

Det var en gång en apa som inte kunde rapa

Nemen titta ! :D nu är den normal igen. Ibland händer det så, men förra gången räckte det också med att skriva ett inlägg

prutt

bloggen har fuckat sej.

Hej jag heter emma och jag är bäst

Fokis.se är en jättebra blogg som jag är inne på varje dag. Hon skriver mycket om roliga saker hon hitta på nätet och sånt. Nu har hon startat en tävling, som jag jättegärna vill vinna. Man skulle gå in på gadgetgirl.se och välja produkter som man vill ha, och länka till dom i sin egen blogg. Jag har valt :

(bilderna är länkar, så du kan klicka på dom)
Conversemobilsmycket för att den va så otroligt söt, och nyckelpigan för samma anledning.

Jag hoppas verkligen att jag vinner, skulle vara så kul att få dom här sakerna.
Gå in och kolla fokis blogg oxå, den är jättebra verkligen.

Oboy

Har precis kommit hem nu, är skittrött verkligen.
Idag hade vi allaktivitets dag, så jag och Jocke var ledare för en grupp med massa ungar. vi gick runt till massa stationer och lekte lekar. inte kul.
Efter skolan följde erika med mej till ungdomsmottagningen, har beställt tid till fredag nu.
Imorn ska vi ha nån yrkesvägledning, bajs vad tråkigt. Men sen ska Erika och jag åka till stan och handla klääder :D

stjärtfjäder

asså prutt. Jag vill inte vara på dåligt humör, jag försöker va på bra humör. och jag fattar inte ens varför är sur, för det finns inget att vara sur över. 





Så , nu är jag glad (:

Tatueringen på Jack är faktist pete's tatuering. visst är det coolt? jag älskar nightmare before christmas och pete wentz, och så finns dom lixom, på varandra . misstolka inte. dom är inte gay. Pete <3 äckel ashleysimpson och jack <3 sally

Första gången jag bloggar innan skolan börjat

Sitter i sängen och har tråkigt. trodde det skulle ta längre tid att göra sig i ordning.
Fast jag ska gå ner och käka frukost jätttesnart. puss (:

dear angel

Det hände något med uppladningen på youtube. den spelas jättefort.
 
asså jag är jättenervös. jag har aldrig laddat upp nånting när jag sjunger eller spelar. Gud, tänk om ni tycker jag suger?

Men nu har jag iallafall vågat. Älskar den här låten, så jag spelar liten del av gitarrspelet i den. Sjunger inget, och det ska ni tacka mej för. det låter hemskt. Men ni kan väl lägga in  nån kommentar om hur det lät ? Pga dampat på youtube, hörs det bara några sekunder. Asså det tog 20 minuter för datjäveln att lägga in den så jag pallar itne göra om. ni får nöja er med dethär.


Uppdatering: asså skit oxå. man hör några sekunder . plus mitt *fel ackord* 'OJ' .

Amina Emma och aminas brorsa




På fiskartorpet i början av sommarlovet.

Holding the love thats in my mind

Jag vet att det är sent, det är skola imorn och jag borde sova. (22.58)

Jag har hittat joordens bästa låt.

April sixth - Dear Angel

Körkortstillstånd

Första dagen i skolan avklarad. Sen följde jag med Erik och hans familj till stan till ett skitmysigt ställe. Erik fyller år idag, det var därför. Nu är jag hemma och om en timme ska jag gå iväg och träffa massa människor. vi ska ha pizzapicknick. mysigt va?

Sötaste i hela världen.

Det märks på statistiken om man har varit hemma och kunnat skriva eller inte.

Nu är jag hemma, gud vad trött jag är. Men det va jätteskönt att få träffa Erik igen. Han hade kpt ett skitgulligt armband åt mej.
Just nu sitter jag och typ dör, jag är förkyld och ögonen rinner och kliar. Pga min hästallergi såklart. Vi va hos hans pappa först, där dom inte har massa hästgrejer. Därför hade jag ingen tanke på att ta med mej allegitabletter. Men sen åkte vi hem till hans mamma. Ush. Och det blir bara värre varje gång jag är där. Menmen, jag har juh inte dött än iallafall?

Imorn ska jag iaf träffa Jossan och Anna. Och Erika. om  det är okej för dom. men de borde det.

Will it fuck up my hair?

snart åker jag till Erik, kommer hem imorn. de ska bli så skönt att få se honom igen.

Vi ses imorn, puss <3

måndag idag. MÅNDAG IDAG!



Visst är dom söta?

Källa

Twilight

Jag vet att typ allt inom Twilight är totalt uttjatat v id det här laget, men jag är fortfarande jättekär i både filmen och böckerna. Och snart kommer 2an ut på bio . New Moon. I guess alla redan vet det, men ändå. jag är iaf inte en av dom värsta twilightnördarna. jag har läst 3 böcker nu, på engelska. jag kan verkligen rekomendera de för  er som har lst dom på svenska/ inte har läst dom alls.
ALLA, och då menar jag alla, älskar Robert Pattinson. Inte jag. Visst, han är lite söt sådär, men det finns sötare. Som Pete Wentz tillexempel (a). Och Taylor Lautner, som spelar Jacob Black. Han är inte med så mycket i ettan, men han kommer vara med mycket i dom andra filmerna. Han är så mycket sötare än pattinson.

Från Twilight:


Ful? kolla här då:

I kort hår, som han kommer ha i New Moon.

Ny eller inte?

Vilken Ska jag ha som header?   Ni väljer. 




All time low




Färdigsminkad och lyssnar på det här

MENSA. hur trevligt låter de?




Obs att  testet jag gjorde för ett tag sen var PROVTEST C. Detta är PROVTEST D .

Well, kanske jag är värsta underbarnet, jossan ? x) <33



Crazyduck ville att jag skulle skriva något snällt om honom.
Crazyduck är snäll.
bra så? x)

erorikok ♥ emommoma

Imorn är det söndag. Efter det är det måndag. Gud vad jag längtar. Min lilla pojkvän kommer hem då, och shit vad jag saknar honom. Han ringde igår, jag rös på riktigt när jag hörde hans röst. Nu låter jag helt sjuk. Men vi har faktist aldrig varit ifrån varandra såhär länge. Sen vi blev tillsammans såklart. Men på måndag  får jag träffa honom igen .
Och han har en present åt mej (a)

Min mage sprängs snart.

JAG ÄR INTE BLOND LÄNGRE ! Jag skulle lagt ut bild, om det inte var så att jag inte har ngt batteri till kameran.
Det blev iof inte svart, det blev brunt. men jag blev jättenöjd verkligen. Det var Amina och Erika som färgade . Dom är duktiga. Fast det blev lite fläckigt. Men de syns knappt.

Vi fixade Aminas hår också. Klippte det alltså. Det blev jättetunt. Det blev verkligen skillnad med tanke på att hennes hår va otrooooligt tjockt förut. Skitfint blev det.

Jag och Erika hade en konstig diskussion idag. Man säger ju att man går in i stolpen , När man i själva verket faktist inte kliver in i stolpen. Där får man ju liksom inte plats? Eller, Gå in i soptunnan. man kan inte säga Gå på soptunnan heller, då man faktist (hoppas jag) inte går stolpen. det skulle se skumt ut. Vi kom i alla fall fram till att man krockar med stolpen, eller soptunnan.  Hoppas ni inte dog av förvirring.

Lite läskigt också..

Jag har precis fått låna nån skum bok från erika. Jag har läst en tredjedel nu. Det är nått riktigt konstigt med den alltså. Cathys Bok heter den. För att fatta så måste man nog läsa den. Men grejen är att det är massa hemsidor och sånt man ska gå in på. Telefonnummer man ska ringa. Jag gick in på en sida nu bara för att jag var så nyfiken. I forumet så fanns det masso av intresanta saker. Vanliga frågor som : How to find answers, What is this? , What am I trying to solve?, I tink I'm missing a peice of the evidence.. . Herregud , dom har fixat västa gåtan här nu. Man ska läsa boken, kolla hemsidorna och så där. Kolla alla papper man har fått med. Det här är verkligen välgjort.  Massa lösenord och sånt behöver man. Dom kanske man hittar i boken . Jag ska läsa den nu, sen ska jag och erika ringa numrena. Det här är ju skitspännande !

Hemma !

Nu har vi precis kommit hem. Det spöregnar ute.

Pappa väckte oss halv 6 , båten gick kvart i 8. Det var jättemysigt hela tiden. Dessutom fick vi massa saker i taxfreen. Lucas och sanna spelade bort massa pengar. JAg orkar inte berätta om hela dagen, så här kommer lite bilder.
(klicka på bilden för att få den större)

Det blåste som fan ute på deck.

Det finns rosa elefanter.

Kl 5 åker jag.
Båten går kl 8 imorn och stället är närmare från nacka. Så vi sover där inatt.
Kommer hem på torsdag eftersom att jag sover i nacka imorn natt också.



Good news, Bad news, no news at all

Det är helt sjukt. Ibland blir man helt beroende av att skriva inlägg. Jag är på fett prathumör, men det finns ingen här jag kan prata med. Jag saknar alla. Jättemycket. Och snart börjar skolan. Men det ska faktist bli lite spännande. lite.

JAG VILL HA
-en moppe
-en systemkamera
-mitt svarta hår
-pengar så jag kan köpa ovanstånde.
Haha, mitt svarta hår blir ju lite svårt att köpa.
Svart hårfärg låter bättre.

Systemkamera har jag velat ha otroligt länge. Snart har jag haft min digitalkamera med 8.1 mp i 2 år. den är gammal.
Men om jag önskar mej en moppe när jag fyller år kan jag inte önska mej en kamera oxå. det är lixom antingen eller. Om det ens blir något av dem.

humörsvängningar.



Mahaha. skratta inte ihjäl er.

Big city

Here are some pics :
Först blev det maränger. Ursäkta för den dåliga kvaliten på första bilden.



Vi va såå fina (:


Sen gick vi ut och lekte


VI hade skitkul .

How do we sleep while the beds are burning?

igår träffade jag Emelie, för första gången på skitlänge. Vi hade jätterolig verkligen. vi gjorde maränger, kollade på film käkade och vid 9 tror jag gick vi hem till Petra och Erika. Emelie gick hem vi 11-11.30 men jag stannade till halv 1. Shit vad läskigt de va att gå  hem sen x)

Vi satt och snackade hela tiden. Vi va inte tysta en sekund. Maassa gamla minnen och sånt. Det var otroligt mysigt . här kommer bilder från emelies och min dag :

Nästa inlägg förresten. sitter vid fel laptop.

Det är skitirriterande. Vi har två laptopar. Den äldsta , och den bästa är den enda man kan stoppa in minneskortet från kameran i. Den här skaffades lixom för att två ska kunna sitta samltidigt. Annars blir det massa bråk (a)

I love you



♥Erki

Erik har varit i Ungern i en vecka snart. Enligt smsen har han inte mycket kul alls. Gud vad jag hatar att inte kunna göra något åt det. Han saknar mej jättemycket, jag saknar honom jättemycket.
Han kommer tillbaka 17 augusti och då ska jag sova hos honom, och ha lite mys med film och så.
Han missar ju våran 4månadersdag den 14e. prutt på ungern.

Innebandystrumpor

Det här är tredje inlägget jag skriver nu. Asså i rad.
Har varit dålig på att uppdatera på sista tiden , förlåt dom få som läser min lilla blogg.
Har bara haft 4 läsare idag, fy usch.

Jag har sträckt mej eller nått. det gör jätteont i revbenen på vänster sida. Det kom för en kvart sen kanske.
Det har hänt förut, men inte såhär mycket. och det brukar gå över efter nån minut. snart blir jag rädd. man kan ju inte andas normalt.



Det här är mina favoritkläder i sommar. Jag är en sån som Alltid fryser. Men jag har upptäckt att det bara är på överkroppen. Jag älskar domhär shortsen, dom är gröna, I like. Min gråa DCtröja har jag haft ett tag nu, både som myströja och tjocktröja ute, till ett par jeans.
Så, jag är smart. tjocktröja och kortbyxar may look strange. men sån är jag, så varför bry sej? ;D


Det gör fortfarande ont.

Majs är gult. Och smakar majs.

Pappa kom hem från Jämtland med ett par skitsöta sockor till mej.

Storasyster was there först.

När pappa kom hem i förrgår åkte vi direkt till sjukhuset. Dagen innan hade Lucas ramlat med cykeln och gjort illa handen. Efter några timmars väntande fick vi veta att han hade en fraktur i båtbenet och skulle gipsa. Lucas blev överlycklig.

Körkort

Jag ska på bio !


Sommaren med göran
Handlar om göran, förstås, som precis bliit dumpad av sin flickvän,
och ligger efter rejält med jobbet. Dessutom har alla blivit bjudna till Duddes midsommarfest. alla utom göran. Men efter lite övertalning åker han dit iallafall.

Man har ju sett reklamerna om filmen och har alltid tänk att den säkert är otroligt rolig.

men nu ska jag äta. hej då ! <3

plupp

testar

huh! jag kände vattnet!

Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Jag var i stan igår med erika. Jag köpte present och ny piercing. En rosa. Fast när jag skulle testa den så råkade jag tappa ena kulan så jag var tvungen att köpa en ny. jag är så otroligt duktig.

Det är stökigt här. Sanna och lucas borde städa.



Jag tyckte den va söt.

EmmapemmasmultronMust

Imorgon åker han.

Erika ska få se håret först.

Jag har tänkt på en sak. Ni har ju faktist inte fått se nån bild på mej som blond.
Anledningen är kanske att jag knappt har tagit några bilder på mej, eftersom att jag är blond.
Jag trivs inte alls. men ni kan få ett par bilder iallfall.



Jag tog den alldeles nyss , så den är inte redigerad eller nått.

Back to Black

Förresten, jag vill ha mitt hår tillbaka.
jag ska köpa färg snart. Jag trivs bäst i mitt svarta hår. Det är jag, lixom.
Många som har sett mej nu i mitt blonda hår säger att det är jättefint , men att jag va finare i det svarta. Jag håller med.

Moppe

Nu har jag kommit hem till pappa. Det är så häääär mycket skönare att ha en data som inte dampar så fort man vill ha uppe mer en en sida i taget.

Just nu sitter jag och kollar på Moppar. Erika har ju haft sån otrolig tur att få en. Och att hon fyller år innan den 1a oktober. Det är så irriterande att fylla år 23e. Efter 1a oktober blir det svårare att få ett moppekort. Jag förstår inte riktigt det där, men jag ska ta och kolla de sen ordentligt ,så man har lite koll iaf. JAg har ingen aning om jag ska få nån eller inte, men pappa har pratat om det förut. Och frågat vilken sorts moppe jag vill ha och så. Vi får se. Sen har man ju en sån otroligt snäll farmor som köper det mesta åt oss.





den första med Hello Kitty på vet jag att jag inte kommer att, jag tror den är ganska svår att hitta. men erk'nn att den va otroligt söt?
Den andra kommer jag visserligen inte heller att få, den kostade nästan 14 000. Om jag får nån är det en begagnad.
Hah, när jag har tänk på vilken sort jag vill ha har jag tänkt 'ingen rosa' men den andra här va faktist jättefin. Den va inte för mycket liksom. Helst har jag en svart eller en silvrig.

Men jag får inte hoppas förmycket. Jag har ingen aning om jag ska få nån. det är nog inte så stor chans.

Du spottade på dej själv.

Vi är hundvakt. Åt en stor schäfertik som heter Ronja. Igår hittade vi 3 stora fästingar, en på henne och 2 på golvet. Och jag lovar, dom va minst en och en halv centimeter. Jag överdriver inte.  Och dom va gråa. Fyfan vad äckligt.
Jag har fästingfobi, även går jag omkring i skogen i korta kortbyxor och flipflop när vi är ute med båten. Grejen är att jag aldrig har haft en fästing på mej. Jag är överlycklig över det. Jag skulle få panik om jag hade det.

Däremot är jag väligt älskad av myggorna. Förra året åkte jag,sanna lucas och tobbe ut och fiskade en kväll ute med båten. Jag hade dubbla bbyxor, tjocktröja och dubbla strumpor på mej. Mina ben var dubbelt så stora pga alla myggbett. Jag har för mej att sanna eller lucas hade t-shirt på sej, och dom fick inte ett enda myggbett. Det var inte kul. Men jag får hellre massa myggbett än fästingar på mej.

Vi ska hem till pappa snart, men varken han eller sandra svarar. Det är lite läskigt.
Pappa har åkt till jämtland för att hjälpa Mona med att lägga nytt tak, och jag antar att det är dålig mottagning däruppe. Och sandra jobbar nog.

Imorn ska jag vara med erik. På måndag åker han till Ungern i 2 veckor. Han ska försöka ta med sej Edward Scissorhands så att vi kan kolla på den imorgon. yeey :D



Jag älskar den filmen. Jag älskar alla filmer som Tim burton har gjort. Dom jag har sett i alla fall.
Nightmare before christmas , Corpse bride och sweeney todd är bland mina favoritfilmer.
I och försej är det inte tim burton som har gjort sweeney todd, han har regisserat den med Johnny Depp i. Men den verisionen är helt otrolig. 
Ni måste se den.
RSS 2.0